Huur de vakantiewoning

VAKANTIEHUIS 'De Ezelstal'

Binnen de gracht van Kasteel Ampsen bieden wij een van de charmante bijgebouwen als weekend- en vakantiehuis te huur aan. Het huis heeft 5 slaapkamers, 3 badkamers, keuken, eetkamer, zitkamer en een grote ommuurde tuin, geschikt voor gezelschappen tot 10 personen.

 

Waar

Lochem ligt in de driehoek Deventer (25 minuten), Hengelo (25 minuten) en Zutphen (20 minuten) op de grens van de Achterhoek en Twente. Uitstekend bereikbaar per trein, station Lochem is 10 minuten lopen. Per auto is Lochem slechts 10 minuten van de A1.

 

Ligging

Het huis ligt aan het voorplein van Kasteel Ampsen op het gelijknamige landgoed, een prachtig natuurgebied van 680 ha. De stad Lochem is 5 minuten met de auto, 10 minuten fietsen en 15 minuten lopen. Vanaf  het voorplein van het Kasteel loop je direct het bos in.

 

Indeling van het huis

Het huis is de voormalige Ezelstal en Tuinmanswoning. Direct bij binnenkomst door de groene poort zie je dan ook de oorspronkelijke voederbakken en stalindeling nog. Ook verder in het huis zijn de oorspronkelijke details in ere gelaten, zo is het balkenplafond in de keuken laag (200 cm) en zijn sommige deuren smal.

In de stal is een stevige trap naar zolder gemaakt waar zich 2 ruime slaapkamers bevinden die samen 1 badkamer met wastafel en ligbad en 1 aparte wc delen. De 2 slaapkamers hebben ieder 2 bedden.

Meteen links op de begane grond is een ruime slaapkamer met 2 bedden, deze kamer heeft een eigen douche met wastafel en deelt de separate wc met de algemene ruimtes op de begane grond.

De gezellige keuken is ruim voorzien van alle gebruikelijke benodigdheden en heeft een inductiefornuis, magnetron, koel/vriescombinatie en een Nespresso apparaat voor koffiecupjes.

De eetkamer ligt aan de keuken en kijkt uit op de tuin. Er is een grote eettafel voor 10 personen.

De knusse rode opkamer/zitkamer is te bereiken via een trapje vanuit de eetkamer.

In deze kamer is een trap naar nog een zolder met 2 kleine slaapkamers met ieder 2 bedden en met een kleine badkamer met wastafel, wc en ligbad.

Overig:

  • Een wasmachine en droger zijn aanwezig.
  • Verder is er een televisie en Wifi.
  • Huisdieren zijn welkom. Honden moeten aangelijnd in het bos lopen.
  • Rust en ruimte voor iedereen; heerlijk wandelen, lezen, luieren, fietsen en de prachtige Achterhoek ontdekken.
  • Familieweekenden, bestuursuitjes, er zijn vele mogelijkheden.

 

Voor meer informatie neem contact op met:

De heer Jan Kruisheer (beheerder)

e-mail: huisbewaarder[at]ampsen.nl

Of boek direct via Micazu